Serviciile oferite

Pentru confortul turistilor, pensiunea pune la dispozitie servicii de calitate, specialitati culinare, personal calificat si conditii excelente de cazare, in care traditionalul se imbina cu modernul si va fac sa petreceti clipe deosebite departe de agitatia cotidiana.

De asemenea, pensiunea dispune de 7 camere cu balcon propriu si 7 camere mansardate, dotate cu mobilier din lemn, TV color si cablu, internet wireless, baie proprie, apa calda si caldura permanenta.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 100 locuri, fiind decorat cu mult bun gust pentru a crea o atmosfera autentic romaneasca.

Terasa extraordinara cu o capacitate de 80 de locuri, dotata cu gratar, este organizata in acelasi stil si poate fi considerata locul ideal pentru petrecerea unei dupa-amieze calme, dar si a unor evenimente aparte alaturi de cei dragi.

Alte dotari si facilitati: parcare iluminata (25 de locuri), gradina cu balansoar, lac pentru cei interesati de pescuit, livada, jocuri pentru interior (tenis de masa, minifotbal, dartz, sah).